Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

Viljan är stark
men jag vet inte
vart den styr

Är du rätt,
är du fel

Tvivlen blommar
i mig

Dina ögon har inte
ökenvandrat
som mina
Letat efter tecken
på liv i karga
landskap

Rädslan och ensamheten
övertalar mig om nätterna
Att inget finns värt att leta efter

Att allt fortsätter
utan dig




Fri vers av Seasons
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-23 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons