Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokslut

Vänder blad för blad

Ser orden flimra till

Kärlekens så stor och kan vara liten

tre ord

för stillhet ro och längtan

Lägga sig ned

Pröva lyfta från marken

Rör sig som vågor sakta fram

som ett blindhetens hav

Det finns inget bokslut

Orden bara Inträder när 

det är dags  att göra sig hörd

Reflektera gå i blindson

Pröva lite till resa sig stolt

ödmjuk resterna blir endast kvar

I bokslutet finns en gräns

Här icke nu

Blir kvar känn  på bubblan

Res upp  gå stolt vidare.......

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2020-10-23 21:02



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
livet och konsten pågår jämt. Ingen tid för bokslut.En bra tanke.
2020-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP