Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Pusselbitar av AiA Maria den fria


Det förlovade landet

Jag stiger land
i mellanmjölkens förlovade land
där delar man allt mitt itu
"jag skall ha exakt samma som du"
allt annat är fel
varsågod här har har du din del
sitt ner var nöjd och snäll
och sluta med ditt gnäll




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-23 21:10



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så kan det gå
När haspen för alla
skall vara på?
;)

2020-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP