Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar bort (Min klimatkamp 23/10)

Det har tydligen varit någon slags omröstning i EU med anknytning till jordbrukspolitiken. Det pågår en kampanj i sociala medier, men jag förstår ärligt talat inte vad den går ut på. Eller kanske är det så att jag inte är tillräckligt intresserad för att ta reda på vad det hela handlar om? Jag antar att det är så här många känner inför klimatfrågan; jag orkar helt enkelt inte sätta mig in i detta så pass mycket att jag kan ha någon åsikt.

Möjligen kan (över)tröttheten ha något att göra med att jag var vaken i natt och tittade på debatten mellan Biden och Trump. Eller kanske har känslan av nu-skiter-jag-i-alltihop att göra med att jag läste kommentarer om debatten på FoxNews Facebook-sida; det var surrealistiskt. Trump är den mest fantastiska presidenten och Biden är en skurk. Ingen tvekan om vem som kommer att vinna valet.

Nej nu skiter jag i det här och läser en Augustnominerad bok i stället, L-ngta hem, l-ngta bort. (Ja den heter så.)

För jag längtar verkligen bort.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-10-23 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP