Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ner

Nånting solkar bakgrunden
Det ligger där
Grumlandes

Det har inte alltid varit så
Stör mig
Vill få bort

Armar som håller mig
tillbaka

Det gör ont
i huvudet
Trodde aldrig tankar
kunde bli
kropp

In i nattens
svärta, snälla
stryk ut

TRYCKET!




Fri vers av Garcia
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-23 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Garcia