Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Den du var, är den du är

Regn och snö
Is och tö
Blåst och stilla
Värme, trygg i min villa

Runt runt runt, åren gick så fort
Kuddkrig på förskolan, allt var så stort

Ryska posten och kurragömma
Jag trodde jag kunde glömma
Tankarna tillbaka på sekunden
Jag ville fördömma dem för stunden

Mamma blir farmor, jag far
En dotter till världen, så underbar
Spegeln visar vem jag var, inte blivit
Tittar i den, tar allt förgivet

Ingen ändras, allt är detsamma
Du kommer föralltid ha en underbar mamma...




Fri vers (Fri form) av Linus_
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-23 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus_
Linus_