Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humla

på min handflata 

aldrig närmare än nu

 just när den  är död




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2020-10-24 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP