Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Deppigt


Hjärtats tårar

Som hjärtats tårar blöder jag
Ett sår som aldrig lagas
Tom på liv och andetag
En kropp som sakta försvagas
För om tårarna inte torka
Så tystnar mina hjärteslag
Själen slutar orka
Vi får ej möta någon morgondag
Om hjärtats tårar blöder




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-24 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva