Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vernissage( utmed ett svart fönsterbleck)

Stenarna
över grusgången

Marmorerade

Blankpolerade
av regnet

Noga utvalda
färgrika

Utställda som inför
en vernissage
utmed det svarta
fönsterblecket
på verandan

Av betydande lätthet
och tungvikt

Kunde ha trumlats
och burits som
smyckestenar

För den som vill
upp till bevis
Och orkar

Räcker så här
som dom är

Stenar i natura
blottlagda
av ett lätt regn

Utmed
ett svart fönsterbleck

På någons veranda




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-24 09:29



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Du har blick för det vackra som finns där, alldeles framför oss.
2020-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP