Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bryr mig inte särskilt mycket

 

flaskposten som strömmar förbi
min utpost på skäret
skuggorna från
Vanheder & kompani
en prasslande boll
vaggar över vågornas kam
Gud tack knappt flygfärdig
fäster blicken på dina ord
de är heliga
det enda jag mig bryr
ständig oro du drunknar
stod länge lyssnade
växthuset som drömde sig bort
i dimmorna
drömmar målade över glaset
blomstrande liv
gurkor och tomater
och bland vinrankans
rodnande blad
gömde sig
druvornas saft



 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-10-24 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP