Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens namn

En kall vind
Vacker som en juvel
Värmen i hjärtat
Livets diamant
Världens klocka
Tidens palats
Ljuset som strålar
Kommer och går
Allt som i en cirkel
Moln som flyter runt
Fåglar som flyger
Öppnade dörrar
I frihetens namn




Fri vers av Lidde
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-24 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde