Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välsignad

 

Har dejt med en präst

Undrar om mina synder

Hon ska förlösa




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-24 11:26



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Tack för tänkvärt!

Fint att finna en präst... iaf om man har en tro på synden... o på väntan o behovet av att någon annan förlöser o förlåter...



2020-10-24

  Staffan Nilsson

Jag hoppas på lite mer ...

2020-10-24

    ej medlem längre
Eller förlöser hon syndaren i dig lagom till Halloween?
2020-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP