Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gång levde jag mitt liv fri och lycklig

jag lever mitt liv en gång gjorde 

jag det fri och lycklig nu lever 

 

jag med dämpad glädje jag lever 

i ett vakum 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 98 gånger
Publicerad 2020-10-24 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten