Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gång var jag fri och lycklig som en trollslända

en gång var jag fri jag var lycklig som en 

trollslända på ett äventyr men där jag sitter 

 

nu kan jag inte flyga mer en mentalt med 

minna sorgsna blöta vingar 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-24 11:41



Bookmark and Share


  SatansSon
stavfel här og. men dikten duger bra.
2020-10-24

  SatansSon
stavfel här og. men dikten duger bra.
2020-10-24
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten