Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medmänniska


Jag hörde din röst
När du vänligt ville ge mig tröst
Du lyssnade till det svåra
Och torkade mina tårar

Vi bär alla våra sorger
Min sorg är inte som din
Din sorg är inte som min
Men gemensamt bär vi på smärta

Inga ord kan beskriva känslor
Ingen rymd kan vara lika tom
Inget havsdjupt lika djupt
Som den sorg som tynger

Men solen strålar alltjämt
Vinden är i rörelse
Årstiderna skiftar
Naturen tar allt med jämnmod

Tack vare din tröst
Din vänliga röst
Ser jag världen som är vacker
Får jag styrka att vara tapper




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2020-10-24 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP