Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheter under ytan.

 https://www.youtube.com/watch?v=J49_x8-gzDM&fbclid=IwAR0VoCdskvScR5cQY785GDEumQjhdoe_YL5fA2Lk8GDY3Rwk-K8rFAnYihU

 

Nya epoken. "lögnens Corona" förtryck av de mäktiga herdarna, vi passerar fördömda av den passiva delen som borde ha varit en port till gudomlighet och visdom att må bra.

Nu är det bara en smittsam sammansmältning mellan de fyra årstiderna där tidsuppfattningen delas mellan sommarsäsongen och därmed de varma och kalla timmarna.

Våren personifierade sig med sommaren och nu med hösten. där vi, som en snödroppe, böjde våra huvuden lydigt, med samma känslor böjde sig under solens höjdpunkt, varvid någonstans i molnet rullar den upplysta kronans repor som ett taggigt hjul i ett fönster som dissekerar en livstråle.

För många har pandemin blivit en latent psykos, nu en sjukdom tillägnad tanken på jul

När du plötsligt undrade hur livet kommer att bli från och med nu och det är svårt att leva med samtida som tror att de är upplysta när det faktiskt finns ländernas medicinska kommando lirkande tortera människor som stöder förklädda i plast där en mänsklig själ fortfarande kämpar med torteraren som presenterar sig som läkare, i själavård alstrade är övertygande narcissister.

Vad behöver vi mer för dessa sjukhus som kastar och håller patienter stoppade vid ingången och de som har stukat en fotled och fortfarande har en fördelaktig försäkring…

 

 

Kända läkare och systrar som håller sin mänskliga ed vid heder och samvete dessa läkare kidnappas av rika länder och privata kungar, i dagens läge ingen fråga vilket är ditt sjukhus bortsett från vilken  namn har dit livbeskydare läkare?

 

Många berikas av det nya masksättet och hoppas att miljarder nivåer av vacciner som ingen tror på, med tanke på att ett vaccin ska testas i minst 25 år och vilket vaccin som ska ge en lunga smittad med smuts de oändliga orden från datorprofeterna, som förvirrar livet och ignorerar Gud.

Efter så många år finns det inget vaccin mot aids, bara läkemedel för att lindra sjukdomen, vilket också är i Co-vid. fallet

Så den politiska pandemin började uppifrån och ner.

människor som inte respekterar de nya världsordningarna elimineras skrupelfri.




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2020-10-24 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP