Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag känner sådan iver att bli älskad igen

jag känner sådan iver efter att bli 

älskad och berörd samtidigt som

 

jag jag håller till baka av räddsla 

att bli berörd för det jag älskade 

 

så mycket sårade mej illa gav mej 

djuppa sår i hjärtat och spår i

 

känslor som inte läker igen 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-24 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten