Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett gammalt minne i från min ungdom


hon lämnade mej tidigt på morgonen

hon lämnade mej tidigt på morgonen 

jag viste inte änns hennes namn men 

 

hon kunde sin sak hon var en kvinna 

av min smak men nu är hon borta efter 

 

en het natt undra vad hon hette 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-28 19:29



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja så kan det gå när inte haspen är på ; )
2020-10-28
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten