Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas farkost

Innan natt släppt sin slöja,
blinkar rymdens sfär sin strada
Mitt barnjag svävar fritt på drömmarnas farkost
Jag sjunger faktiskt stämma med stjärnorna
Jag rusar och rumlar runt genom gränslösa sfärer
Jag faller oändligt på ett sätt som jag inte trodde var möjligt
Jag orkar nästan inte känna hur det kittlar i maggropen
Jag skrattar ikapp med rymdens busfrön
Kullerbytta ner i sängen och jag vaknar med en duns
Dagen har grytt




Prosa av Feminaz
Läst 139 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-10-24 12:59



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Denna är kraftfull, ger rofyllda och humoristiska bilder! Verkligen en fint skulpterad bild i orden!
2020-11-04

  Per Rydberg
Finstämd beskrivning av uppvaknandets ögonblick!
2020-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz