Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avundsjukan

Där går hon
Avundsjukan
Mörk och långsamt, riktigt osar.
Alla andra känslor gömmer sig när de anar hennes närvaro. Kryper in i sina hål och andas i rutor, rädda att reta upp henne.
Som en mörk Midas ruttnar allt hon rör vid
Hon bosätter sig i hjärtan och låter sig inte fördrivas.

Inte förren hon har förgjort allt och ödelagt ditt liv.

Ett liv hon lämnar i ruiner.

Det kommer dröja innan de andra känslorna vågar sig tillbaka till spillrorna som nu är du.

Men sakta kommer de tillbaka och städar upp slagfältet.

En dag.

Kommer du vakna upp och vara dig själv igen.

Men ständigt kolla över axeln.

I rädsla för hennes återkomst.




Fri vers (Fri form) av lillen27
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-24 13:19



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja det du beskriver här är något som drabbar både män och kvinnor, och det är en mörk o farlig kraft, mycket bra gestaltat av dig. Bokmärker denna. Tack
2020-10-24

  SatansSon
kärringarnas kännetecken är det.
2020-10-24
  > Nästa text
< Föregående

lillen27
lillen27

Senast publicerade
Monstret
Avundsjukan
* Se alla