Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktober

Färgskala skiftar;
hösten målar sin kulör 

- sommarpensel lagd






Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-24 13:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, hösten prålar med alla sina vackra färger...härlig haiku...
2020-11-10

  Sparvögat VIP
Höstens vackra kulör...
2020-10-26

  ULJO
Så vackert. Hösten.
2020-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP