Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mitt liv finns inget av värde men värde ut av mitt liv

i mitt liv finns inget ut av värde 

men i mitt värde ut av liv finns

 

allt en hel historia att berätta 

full av erfarenhet och minna 

 

upplevelser av vad jag har

skådat igenom minna ögon

 

i jusst mitt liv och uppleft

det som bara jag har gjort 

 

på jusst mitt sätt  med mitt 

lene och tårar njutning och 

 

mitt lidande mitt liv av värde 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-25 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten