Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LIVE | Anti-COVID measures protest in London LIVE | Anti-COVID measures protest in London


London just nu historiskt ögonblick åberopa fred/ Co-vid



https://www.facebook.com/RTUKnews/videos/1280894678937299

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-24 15:20



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
RT främjar absoluta vevar för en trevlig förändring.
2020-10-24

  Koloristen
Vägra vaccin!
2020-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP