Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ristade hon ett tonpoem

I den karga
natten
tecknade hon

sitt tonpoem
på hans underarm

ristade ömt
varje bokstav
så den glödde

ur sången flätades
det sinnlighetsband

som länkar
dem samman

värmen intar
nu deras rum




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-24 16:09



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Väldigt fin bild av musik mellan människor, innerligt fångat.
2020-10-26

  BenGust VIP
Bokstavsglödande toner.
2020-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP