Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Översyn


I dagens första timma
glider vråken som i trance

I ensam majestät
med nattsvart blick

Ur fuktgrått dis
med ett skärande skriii..

Blickar ner över
det utspända
landskapet

Mot den veckade
bergskedjans rygg

genom ett lätt regn

Mildrande hans
knivskarpa syn

Ner över världsarvet




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-24 16:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fängslande perspektiv som vecjlar ut sig inför läsarens blick.
2020-10-26

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om en suverän varelse!
2020-10-24

  Larz Gustafsson VIP
Ett underbart djur.
2020-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP