Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivelaktig Önskan

Tänk att få sitta blind på
Glömskans Blå Veranda
och skåda ut över livets alla
blodröda krumbukter och
minnas saker man aldrig upplevt
men kommer ihåg lika tydligt som
The Dark Side of The Sun...




Övriga genrer av Björn Björkegren/Blue Bear
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-24 17:10



Bookmark and Share


  Björn Björkegren/Blue Bear
Tackar danne//!
2020-10-26

  danne //
som att titta in i kristallkulans inre..
En spännande text som läsare kan man vilt välja bland allt de otänkbara..

gillar hela konceptet här..!
2020-10-24

  Björn Björkegren/Blue Bear
Imponerande obegriplig, n'est pas?
2020-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Björn Björkegren/Blue Bear
Björn Björkegren/Blue Bear