Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG MÅSTE KOSTA PÅ MIG

Jag måste kosta på mig

att göra ingenting

att bara se på träden

att bara gå omkring

Att unna mig den ynnest

som detta innebär

det tror jag är en nyckel

till hälsa nu och här

 

LARZ GUSTAFSSON 24/10 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2020-10-24 17:21



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En väl använd nyckel..
2020-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP