Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den man ensam trår

 

Så lyser höstens färger

genom mitt dystra fönster

i ett fängelse av regler

i en stund av viskat mönster

där jag övergiven står.

 

I ekande paus

vill jag söka dig igen

när din närhet gått förlorad

men ingen dans leder hem

som den man ensam trår.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2020-10-24 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP