Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diwali dödar


Beltane


solen böjer sig i värmen
han är gammal, stackars karln
och ger mig skugga nog förnämen
att stenen mäktat skydda tvänne barn

gick det snabbt för dig på slutet
är du kanske alltid likadan
hur länge och för vem utgjutet
samhänsk och för tidig ramadan

gammelsvanens änkas anka
äter fel fem fyra kvällar
det är dyrt, sa gud, att tanka
våta stelor dämpar alla smällar




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-10-24 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd