Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


...till tröst


Något litet...


Om min röst
kan vara till tröst
ingen blir gladare då

den du förlorade
finns i ditt bröst
fast hjärtat ditt slutade slå

Krampen är verklig
sorgen så tung
du minns inte då du var glad

andas långsamt
du kan vara lugn
Tiden vill snart byta blad

Stå inte stilla
försök att gå ut
räds ej förändringens vind

solen ska lysa
det är inte slut
Livet vill smeka din kind

Det finns en framtid
en framtid för dig
fast du ej skönjer den än

börja att gå
på din nya stig
du glädje ska möta

igen







Bunden vers av stormengudrun VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-24 18:59



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så fin dikt om att gå vidare i livet. Vackert rimmat!
2020-10-25

  Ezmeralda VIP
En trösterik text, tack för den.
2020-10-25

  Cikoria Blå VIP
Hoppas den här dikten läses av någon som
mist någon närstående.
Den kan ge tröst.

Bra rytm och rim.
2020-10-25

  bibbi ahrnstedt
Oh en sådan poetisk dikt, drömmande, vis och skrivet med mycket ömhet
2020-10-24
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP