Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är inte som andra...

Porten är återigen öppen 

Sammanbrottet kom 

och jag föll ned

och landade i famnen 

på Ågren




Fri vers av Björn Blomqvist
Läst 237 gånger
Publicerad 2020-10-24 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist