Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångerknappen

Gjort en tavla, jag målat upp

av en bild som inte finns, än

Oro i blått och ovetande i svart

En bakgrund jag vill dölja

innan färgen har torkat, klart 




Fri vers av Björn Blomqvist
Läst 157 gånger
Publicerad 2020-10-24 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist