Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära dig

Du doftar
som himlen
är nära

Barnadrömmar
och trollhassel
ringlar sig
i mitt sinne

När du sover
när du är vaken
känns allt som
i bakgrunden
av en film

Där du är stjärnan...

Jag betraktar dig
med ljuvt nöje
en härlig känsla
av att vara dig nära

Du lyfter
mina tvivel
upp bland
molnen
där ljuset
lyser starkare

Får mig att tro
hoppas, känna
igen...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-24 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP