Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandat

Vill aldrig
vara utan dig

Men kan inte
förmå mig
förstå ditt mörker
ibland...

Ser ljuset
annorlunda
ut hos dig?

Doftar gräset
och daggen
annorlunda
hos dig?

Varför kan vi
inte mötas
på mitten?

Det finns en mur
mellan oss
och jag vet inte
varför

Jag vill aldrig
att du tas
ifrån mig

men jag ser
din skörhet
och att din
gnista sviker
ibland

Önskar dig ljuset
kärleken

och evigheten...




Fri vers av Seasons
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-24 21:34



Bookmark and Share


  Lidde
Vackert!!
2020-10-25

  danne //
Vackra ord som nästan kommer ut sjungande som en sång.. önskar dig att du får den där person som du har såna starka känslor för denna kväll..

Man önskar lite själv så... ;)
2020-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons