Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är min Gudinna och jag är din Gud

du är min Gudinna jag är din Gud 

du är min blomma och jag är ditt

 

bi du är mitt vatten och jag är ditt

hav du är minna känslor och jag är

 

din kärlek du är mitt blod som flyter

igenom mitt hjärta och får det att slå 

 

du är min värld du är hela mitt liv 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-25 13:32



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Två personer i symbios.
2020-10-25
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten