Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smidigare nu

Marmor torsons själ.
Svart hjortron. Vita hallon.
Gå ner i brygga.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-24 22:04



Bookmark and Share


  Horace
Lysande men starkt
oroande, i det som
sägs, påminner om
en mardrömsliknande
filmklassiker vars
namn jag glömt.
Den handlade om
kärlek och makt.

Din dikt är fullständig,
har allt, inget kan läggas
till, inget kan dras ifrån,
varje ord berör och röjer
mästaren

Bokmärker
2020-10-25

    ej medlem längre
Jag undrar hur hjortron och hallon ska passas in i texten?
2020-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP