Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känna

Ensam jag ser vägen vägen framför mig
ett steg ett taget taget ensam
ensam ser jag live höjd framför mig pensionen
krona kvar kanske någon veckodag
så lockande du är vacker dröm flyter tid glömd
ser dig undrande vem jag är




Fri vers av Steff...
Läst 180 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-10-24 22:24



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet om ensamhet, längtan och undran.
2020-10-25

  danne //
Fin dröm eller drömmar , ja det lätt där i ensamhetens vrå att fly iväg till det man längtar så enormt mycket till.... men här får de liv och växer fram kanske till en realitet i våra liv...

Fint skrivet och djupa tankar ...
Tack för du delar med dig av dem Steff


2020-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Steff...