Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom oss

Inom oss
Är vi bara
Jag och du
Bara här och nu

Någonstans i tiden
Där tiden är förliden
Och spelar ingen roll

Vi speglar oss i det som varit
Vi spår om det som varda
Vi grämer oss om det förgångna
Och gråter över det ännu inte komna

Bara här och nu
Jag och du
Är vi bara
Inom oss




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-25 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP