Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en bänk i ditt land

 

fingerspetsen dallrar och det är 

ni så många ni som på allvar 

tror det beror på människans händer 

 

som tror att lyckan bor i rum i 

former de vi ser omkring oss 

 

Ögat kan inte betrakta dina gator

dina val lika beslutsamma som dina 

val runt mig 

 

lika säker är ni osäker 

 

du frågar mig när vi satt oss i den där 

staden du byggde dina former kring 

om det vi inte hade var det verkliga 

 

din flicka svarar dig alltid att du var 

allt och ingenting 

 

vi var livets kärna. Den stora stora läxan. 
den som förföljer oss ett helt helt liv. 

vi. Två sidor av ett ovanligt passande 

mynt som du trodde du kunde urskilja 

för att du alltid vet allt och jag trodde 

jag kunde urskilja för att jag kände allt 

 

 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-25 02:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP