Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vertigo


Minns det
som
att lyfta

inte bottna

Sakna grund
inte sväva

Men falla




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-25 07:06



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Effektfullt skriftat, koncis och mångskiftande.
2020-10-26

    Lena Staaf VIP
Som man kan känna i drömmen. Men även i den vakna tillvaron när fotfästet släpper. Fint skrivet på få rader.
2020-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP