Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting faller samman

Allting faller samman
Allting
Som ett korthus faller samman

Allting är svagt
Allting
Som den svagaste länk

Allting har en svag punkt
Allting
Som Akilleshäl

Allting kan rämna
Allting
Som förlåten i templet

Men när allt fallit samman
Allt har brustit
Döden tagit sin tribut
Allt har rämnat

Då kan jag resa mig upp
Då är jag stark




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-25 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP