Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utsikter {haiku}


kråkfåglars bråk bland
skirt draperi av grenar
höstvind viner svar




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-25 10:56



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Rop och svar, helt naturligt. Gillar dina bildrika haikus , så även denna.
2020-10-26

    Lena Staaf VIP
Kontraster - de bråkiga kråkorna kontra det skira grendraperiet.
2020-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg