Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill människan ha fred på jorden? OM det är en sanning blir följdfrågan ofta:-Vem ska kunna fixa till det? Reflekterar över att fred är högst troligt inget man gör... Tack!


... ... ... love & peace ... ... ...




Fred

ett val

att vara

att bära

o ära





















Peace

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 221 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-10-25 11:40



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Essentiellt om något viktigt och ständigt aktuellt.
2020-10-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt, stort och vackert tänkt i få ord! Tänk om människan alltid valde rätt och profit och makt inte gick före fred och frihet.
2020-10-26

    ej medlem längre
Vacker tanke. Det låter så enkelt och självklart om vi väljer det.
2020-10-26

  ULJO
Borde dessutom vara en självklarhet.
Mer kärlek till världen.
2020-10-26

  DominiQueen
Sant, ett val inifrån och sen ut till världen...
Peace
2020-10-26

  Blomma-Stjärna VIP
en och en vill vi nog alla fred
och inre frid
och det gäller
ett val att vara
var för sig och tillsammans

viktiga ord att meditera över
- vet vi ens hur världen skulle se ut om vi levde i frid och höll fred?

2020-10-25

  Kungskobran VIP
Fred och frid
är bristvara i vår tid
2020-10-25

  Bjarne Nordbö
Tänker osökt på den inre freden. Hur viktig. För bärandet och ära. Mycket ryms i få ord här. Länge ligger jag i badet och suger i mig. Det blir stort. Tack.
2020-10-25

  Poeten Salvador VIP
Vara, en viktig tanke
2020-10-25
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria