Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enklare med klartext


KLARTEXT

Halvkvädna visor
halvsanningar
floskler
manipulationer

Så mycket enklare
med klartext




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-25 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP