Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I min saknad

I detta
kalla grå
bor min saknad

saknar dofterna
mildvindars
steg över ängarna

ängens sjungande blomster
i sommarhimmels lyster

himmelsmolnens lek
i min ögonspegel

humlesurr bland äppelblom
sädesärlan som spatserar
stolt över gräsmattan

doften av sjövatten
som smeker
genom granskogen

allt detta
saknar jag




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-25 15:57



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Sådan varm bild av saknaden! Ytterst levande beskrivet.
2020-10-26

  BenGust VIP
Saknaden stiger fram över
sommarlyster och doftängar
och tanken dröjer därvid.
2020-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP