Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinna

När så natten blir till dag
Timmar som är räknade
Vill så alltid ha dig nära
Du kan säga va du vill
Bara du gör det som du tror på
Som om du utnyttjar varje situation
Vet att jag aldrig skulle säga nej
För jag älskar dig

Vill så bara försvinna in i dig
Drömma mig bort med dig
Hoppas och tror att du förstår
Älskar dig så mycket det bara går
Vi kan vara som kaniner på en äng
Som om inga bekymmer fanns

Men kanske kommer man till en gräns
För om du så bara vill leka
Som om du inte tror att jag förstår
Kanske jag vill så mycket mer
Sanningar hittar alltid fram till slut
Då som allt har sin gång
Så när slutet så är nära
Då jag i hjärtat dig alltid ska bära

Vill så bara försvinna in i dig
Drömma mig bort med dig
Hoppas och tror att du förstår
Älskar dig så mycket det bara går
Vi kan vara som kaniner på en äng
Som om inga bekymmer fanns

Jag ger dig alltid min tid
Låter dig vara som du är
Hoppas så att du alltid finns här
För som en blomma är du vacker
Du är även solen som ger ljus
Och så är du luften man andas
För så i djupet av ett hjärta
Där finns så alltid mycket att berätta

Vill så bara försvinna in i dig
Drömma mig bort med dig
Hoppas och tror att du förstår
Älskar dig så mycket det bara går
Vi kan vara som kaniner på en äng
Som om inga bekymmer fanns

Så som pulsen ökar i varje tanke
När mörkret har lagt sig till rätta
Då som kylan tränger sig på
Man vet vad man saknar då
Då som bilder flyter samman
Minnen som aldrig blir det samma
Då som en fågel viskade i mitt öra
Det som jag helst av allt vill höra

Vill så bara försvinna in i dig
Drömma mig bort med dig
Hoppas och tror att du förstår
Älskar dig så mycket det bara går
Vi kan vara som kaniner på en äng
Som om inga bekymmer fanns




Fri vers av Lidde
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-25 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde