Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LUGN

Föreställ dig det trygga och vackra i ordet "lugn".

"Sedan blev jag lugn"

Slappna av.

Koppla av.

Somna.

En oerhörd rikedom i sig.

Och gryningen kommer.

Barmhärtig eller obarmhärtig.

Fast just nu gäller bara:

Lugn.

 

LARZ GUSTAFSSON 25/10 2020




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2020-10-25 20:30



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Fint skrivet!
2020-10-31

  Elaine.S VIP
Vilken fin dikt, den sprider lugn.
2020-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP