Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hund - Tanka

 

Min benlöse hund

behöver icke döpas 

namn ter sig egalt

kommer ju inte ändå

när man kallar på honom

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-26 16:37



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En text som andas ödslighet, ensamhet.
2020-10-27

  överlevaren VIP
Man kan inte lära gamla hundar att sitta....
2020-10-26

  Öknens Ros VIP
Men hör, det gör han! ;)
2020-10-26

    Sefarge VIP
Ljudlöst hu(n)dlös
Skrivelse invid
Allhelgonas
Minnes Tid!




2020-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP