Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En plats mitt i ingenstans

Du är min rädsla,

är rädd att du en dag tar över.

Du är min sorg, min lycka, min ilska

Jag känner en kokande vrede 

Vill springa och fortsätta tills jag står mitt i ingenstans.

fly undan min sorg, du som förföljer,

Vill springa tills jag för världen aldrig fans.

Och där få skrika tills rösten försvinner.

Vill Lyssna till ekot som sakta dör.

Tills allt som blir kvar är tystnad.

Här på en plats mitt i ingenstans

En liten stund få ro.

Tills du hinner ifatt, 

Du min lycka som tröstar.

Min rädsla, Min sorg, Min Lycka,

Du är min ilska

Jag känner en vrede 

Vill springa, vill fly till ingenstans




Fri vers av GloomyBird
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-26 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GloomyBird
GloomyBird