Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


inför havet är mina ord fattiga



i det främmande
vilar min flykt
som lik
flöt jag i land

annorlunda reste
sig staden
kvinnohänder
tvagar min kropp

marken är het, naturen är tom
tystnaden som lever bredvid

man målar mig
i fåglars färger
mina vingar
blindare än natten

det mörka och det vita
strålar samman
för mig till stränder
där jorden dallrar
där sagan är sann






...

dikt, foto;
copyright © Ari Eskelinen




Fri vers (Fri form) av arie
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-26 07:55



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker och hoppfull text som känns som pånyttfödelse.
2020-10-26
  > Nästa text
< Föregående

arie
arie